Visualizza allegato 111886Visualizza allegato 111887Visualizza allegato 111875Visualizza allegato 111876Visualizza allegato 111877Visualizza allegato 111878Visualizza allegato 111879Visualizza allegato 111880Visualizza allegato 111881Visualizza allegato 111882Visualizza allegato 111883Visualizza allegato 111884Visualizza allegato 111885
Per tutti coloro che possiedono un impianto di climatizzazione "Autosystem" tipo elettronico / automatico per alfa 75 e alfa 90.
Fornisco questi INTROVABILI schemi nel caso qualcuno ne avesse bisogno.
Non vi dico che cosa ho dovuto passare per trovarli, infatti questi sono schemi che neanche più l'autosystem stessa possiede, come da loro stessi riferito.
В крайна сметка, след около 40 телефонни обаждания, направени на ротация от самата автосистема до Кампания, Сицилия, Пулия, Лацио, Емилия Романя, Ломбардия и обратно, бях изпратен в крайна сметка в сервиз в Северна Италия (аз не запомнете коя), който любезно, като бивш оторизиран сервиз за автосистеми преди до 20 години, той ми предостави тези ценни схеми, чието използване се надявам да ми помогне да възстановя въпросната климатична система на моя 75 asn, закупен преди 4 години с климата вече не работи .
Очевидно предоставям само електрическата схема за монтажа на комплекта за климатик, а не вътрешния контролен блок, тъй като трябва да има автосистемата (която както вече казах, нямаше + дори монтажната).
Всъщност това са инструкциите за сглобяване, доставени с комплекта.
Доколкото знам, всички алфа 75/90 не бяха оборудвани с климатични системи, всъщност бяха оборудвани с автоматични/ръчни системи от самите търговци или от оторизирани сервизи за алфа/автосистеми.
На тези, които го поискат, мога да предоставя и ръчния класически климатичен монтаж.